Tankeverksamheten i fullfarti tysta delen på biblioteket. känns som jag mest kliar mig huvudet. Luggen är lång och csn har kommit in så om mindre en timme ska jag klippa mig. SKÖÖÖNT!

Konflikthantering, mobbning och förskollärarens ledarskap i all ära men nu längtar jag verkligen vidare till måndag och nästa kurs som är specialpedagogik.

Jag längtar även till min snäckskalssjal ska bli klar så jag får använda den. ännu mer längtar jag tills jag får köpa garn och virka mig en vest. Sjuktsnyggt med virkade vestar.Men mest av allt längtar jag till helgen. i helgen är hemtentan inlämnad och jag får mysa med min systerson♥ det är kärlek det.

puss!

mössa:)
Nytt i pysselhyllanJag bara älskar de där brukarna folk gör med djur på, så jag bestämde mig för art göra en egen. När jag ändå var i gång med guldsprayen så passade jag på att göra en burk till. Satte lite markeringstejp som jag sedan drog bort. Jag är nöjd:) och jag tror i framtiden att det kan bli fler:)

barbafamiljen♥För varje dag som går så växer min familj fram:)

BananpannkakaHar ni testat bananpannkaka? Mycket gott:) mosa/mixa/vispa ihop en banan och två ägg med lite salt och sen stek:)

Dörrmattan:)Den gamla dörrmattan har blivit upppiffad:) Såg på pastill.nu för länge sedan och tänkte att det där borde jag med göra:)

Pintrest!♥Äkskade pintrest, finns ni där?
Massor med roliga bilder, nya ideer och tips.
Jag har blandat tagit efter en pin att måla mina kokta ägg lite roligare:) Då kommer jag definitivt inte ta missta vilket som ör kokt eller inte.

RSS 2.0