Cult designnågot som jag gillar är sakerna från cult design. här är det som jag har på toa och i köket:)

helgen. . .

Denna helg har jag pojkvän åkt upp till Stockholm för att fira att hans pappa fyller 70 år. Det har varit väldigt trevligt med mycket god mat. Sen att bara vara i Stockholm är härligt, jag gillar Stockholm, någon gång ska jag bo där. Vi som hemma hos svärmor och där fick jag lära mig att nålfilta. Roligt! Blir att åka till panduro och köpa redskap. Ännu en hobby att skriva upp på listan. Åh längtar, ska göra massor av julpynt ä. För första gången på flera år som jag inte har någon ångest över att det ska bli jul, tvärtom jag längtar nog lite:)

babymössa!

Jag har virkat en enkelt babymössa från mest virkat, mönster hittar ni här.
Denn mössa hade jag tänkt att skicka till Stickat och skicka som ska skicka babykläder till Afrika. 
Läs med om det här.
 
 

mormorsrutortofflorvirkat ett par tofflor, mönstret finns på drops hemsida:)

söndag.

idag känns som man inte gjort något vettigt, städat lite har vi gjort.dock har jag pysslat lite. har fäst trådar och sytt det sista på en stickad kofta som jag gjort. men det blev en väst i stället:)sen pysslat om ljuslyktan så att den blir höstig.jag har sytt lite saker och struckit fast lite etiketter på saker jag har gjort:)


och till sist gjort en gå-bort-gåva. har stöpt nytt ljus av sterinrester och dekorerat med knappar och pärlor:)

hoppas ni har haft en skön söndag.

brodyrför ett tag sen broderade jag min första tavla. det var kul men lite pilligt. det blev iaf en doppresent :)

tisdag. . .har bakat Grahamsrutor, jag är inte så bra på baka bröd som jag kanske verkar;) brödet bara fastnar på bakpappret, men man lär väl sig. varvar städning med plugg men jag är helt omotiverad till att plugga. det är för mycket på gång känner jag. Ikväll kommer iaf vänner från Vimmerby som ska stanna till här i Norrköping innan de åker vidare till London. Ska bli mysigt att träffa gamla vänner igen och kanske få lite motivation igen.

måndagskväll . . .Sambon har ockuperat tv med att titta på hammarbymatch. Men jag kan ju inte alltid få min vilja genom även om jag vill det. Det gäller ju att ge och ta, har jag hört.

Så ikväll roar jag mig lite med att virka popcorn, läsa bloggar och dåliga lite. Imorgon får jag besök från hemstaden, ska bli megakul!:)

RSS 2.0