Fixfredag

Fredagkväll och jag är själv hemma medans sambon är och bowlar med jobbet. Då springer jag med hammaren i högsta hugg för att spika fast sladdar som ligger om huller och buller. Ni vet hur sagan låter men påpekar, man ber, man tjatar och till slut får man ta tag i det själv. Kommer att underlätta dammsugningen i förtsättningen.

Gör ni denna fredagkväll?

att göra om. . .Jag älskar verkligen att jag är lite händig för vad skulle jag annars göra med kläder jag inte är riktigt är nöjd med? Slänga och behöva köpa nya? Slöseri...
Salnar man en ficka, då kan man virka en lapp och sy dit.
Är halsringen för stor på en tröja då kan man bara sy in den och börja använda den igen:)
Älskar min symaskin, bästa köpet jag har gjort.

Helt slut...

 
Jag är helt slut. Min vänner har tagit ut mig för att prova att springa milen och det var en fruktansvärt.
1.40 minuter och det var inte många kilomenter jag sprang. Måste verkligen ligga i hårt träning om jag ska klara tjejmilen runt en timme. Tur att jag har hela sommaren på mig. och verkligen tur att jag kommer ha folk här i norrköping som kommer kunna dra ut mig på springturer.
Det var tänkt nu att jag skulle plugga men känns mer som om jag vill ta en tupplur.
Ikväll blir Eurovisionfestivalen hemma hos mig med fina vänner och förhoppningvis gör jag inte samma misstag som förra gången när jag såg det själv och somnar innan  röstningen! Röstningen som är det bästa.
Hur ser  eran lördagkväll ut?
 

transkriberarSå nu sitter jag här och har börjat på min stora uppsats på 11 h. Herregud säger jag bara, är redan stressad över den. Det är en uppsats om två förskolebarns skriftspråkliga utveckling och idag har jag varit där och intervjuat och observerat. Ska dit imorgon med och intervju så just nu sitter jag och transkriberar intervjuerna så jag inte alkt för mycket imorgon. Dock tycker jag nog att jag sitter och tittar mest på mina tomater och hoppas på att de växter så att jag kan ha egna odlade tomater i salladen:)

Senast från instagram

Det här med att blogga är jag inte så bra på. Jag hänger mest instgram nu för tiden när det gäller internet men jag tänkte att jag kan ju visa er vad som har hänt på min instagram på senaste så får ni lite koll på mitt liv:)

Detta har jag pysslat med; virkat klart ett kuddfodral som ska matcha ett filt jag håller på med. Har börjat på en virkad döskallesjal från kungen och majkisMen jag har även fått ett nytt intresse! Mina tomater och min paprikaplanta är som mina bäbisar:)

Annars de senaste dagarma har jag njutir av vår balkong som svärmor har byggt tills oss. De gråa dynorna har jag sytt själv av möbeltyg och ett gammal täcke. Jag har sjuknöjd med våran balkong:)
 
 
 
 
 

RSS 2.0