önskelistaUnderbart det skulle vara att äga dessa böcker i sin ägo. Tänk vad mycket saker jag skulle kunna göra till mitt kommande yrke :)
Senaste tiden har jag varit väldigt kreativ med att gjort om en galge till ett halsbandshängare, stickat, virkat, sytt ärtpåsar, stickat barbiekläder och gjort om vår hurts. Och under den senast tiden har jag mått som bäst. Jag har nu kommit fram till att när jag får låta min kreativitet flöda är då när jag mår som bäst:) undra hur jag ska må nästa vecka när jag har en stor hemtenta och kanske inte har tid med pysselet. Vi får se. hur mår ni, när mår ni som bäst?

Måndag..

vilket innebär att jag är i skolan igen efter två veckors praktik. Och vad har hänt? Jo jag har glömt bort hur man pluggar. Jag får ingetting gjort, absolut ingettin och jag har massor att göra. 
Jag skulle hellre vara hemma och leka med mina nya leksak. Jag har nämligen skaffat mig en dymo en så kallad label maker och gud vad roligt det är att märka saker:) Fint blir det. Varför skaffade jag inte mig denna tidigare?
 
 
 

RSS 2.0