Tidig morgon. . .

Det är inte varje lördag klockan ringer vid kvart i sex. men iag ska vi hem till Vimmerby för att gå på dop.
Pojkvän och jag har en ritual på morgonen och avrje gång vi äter at sitta med våra mobiler. vi är för sociala mot varandra;)
äntligen!!!

äntligen finns blogg appen till oss vanliga telefoner! och äntligen är det lätt att få över med insragrambilder. nu kommer ni får mer inlägg från mig!!:)

shopping!

Igår var jag på stan igår med min vän Emma. Ermina kom förbi en sväng också, Det var väldigt länge sen jag var på stan och handlade och jag vet att det var massor jag behövde men jag har säkert glömt bort hälften, hädan efter får jag nog skriva ner en lista när jag kommer ihåg vad jag behöver!:) I alla fall, hittade en fin väska på Kap Ahl för endast 30 kr, som hittat för studentplånboken! På Lagerhause köpte jag två dörrhängare. Jag har en tendens att bara slänga av mig kläder och väskor på golvet och sen får det ligga där tills jag ska använda dom igen. Detta irriterar nog både jag och min pojkvän på, så jag hoppas att detta kommer minska det. Stackar pojkvän som får stå ut med så mycket skit från mig. Sen vart de en parfym eftersom min nu håller på att ta slut och lika nagellack som jag behövde. Eller jag behövde bara svart och underlack men det var 3 flr 2 på Åhlens så bäst och passa på:)
Tyckte denna gröna var så fin!:) Nej nu måste jag läsa. Mycket att plugga fast man är ute på praktik!

kärlek<3

<3
 
jag tycker väl som alla andra tycker om sina nära, men min pojkvän han är helt otrolig. jag kunde inte ha det bättre<3

Praktik!

Idag hade jag min första dag på praktiken. Det var mycket spännande och roligt. Men jag fick verkligen koncentrera mig på att samka all min energi på att vara pigg och till slutet var det väldigt svårt. Har nämligen dragit på mig en förkylning. Så när jag kom hem var jag helt slut! 
 
Jag och pojkvän har bestämt att vi ska baka vårat bröd istället för att köpa. Billigare och roligare så:) Så just nu håller jag på att baka äppelfrallor som jag hittade på Husmorsskolan, blir spännande och se om jag lyckas. Har inte bakat så mycket bröd i mitt liv:) Receptet hirttar ni här.

Hej alla.

Nu är typ lägenhet klar men min mobil och dator vill inte samarbeta så för tillfället kan ni tyvärr inte få se några bilder, men jag ska försöka lösa det!:) Imorgon ska jag har praktik på en ny förskola, vilket känns väldigt spännande. Dock har jag dragit på mig en förkylning och känner mig inte helt pigg. Hur har ni det i era liv?:)

Hösten är nog här...

så känns det som när vädret är som det är och man sitter med en kopp te och försöker plugga.
Försöker gör jag verkligen, för idag har jag verkligen ingen motivation till det.
Resten av tjejerna är på kalsmottagningen i Linköping och jag sitter här och ångrar att jag inte köpte någon biljett. 
 
 

RSS 2.0