Måndag

Varje kväll så måste jag pyssla med något kreativt. Att jag orkar tänker ni men det är faktiskt så jag kopplar av. Även igår när jag var som segst eftee Bråvalla festival så fixade jag med att plantera om mina tomater. De vill inte riktigt med mig i år så jag hoppas jag får några. Jag rensade även sju kilo jordgubbar som vi hade plockat samma dag.

Så vad har jag pysslat med denna måndag må tro? Efter stängning har jag inte mycket energi men en hel del hat jag ännu hunnit med nu innan sängen.

Igår plockade vi som sagt sju kilo jordgubbar. Så av två av dessa kg gjorde jag sylt av direkt när jag kom hem samtidigt som jag lagade mat. För de var vad sockret räckte till. Resten av jordgubbarna får jag fixa med imorgon!:)

Sen har jag gjort målat födelsedagkort och sorterat pärlor. Sen hann jag inte mer pyssel:P

God natt

ElefantIgår på jobbet tryckte vi på bubbelplast och vek flygplan och idag har jag målat en elefant på väggen. Vi gör andra saker på jobbet med, men vissa saker är mycket då mycket roligare ibland:)

Har haft ett sug av att rita/måla, så det var riktigt roligt att måla. Kul även att göra så stor bild. Tycker det blev jättebra. Hela rummet ska ett djungeltema.

Jun. 20, 2014I lördags cyklade vi till Getåravinen (3,4 mil tur och retur). Det ligger ungegär vid Kolmården. Det var en härligt tur och fin promenad i vacker natur. Anledningen till atq vi åkte dit var för att på fredagen fick jag en fruktansvärt helgångest. Har ni fått det någongång? Kände som vi inte skulle göra någoting denna helg och så kunde vi ju inte ha det. Är det sommar och fint väder så måste väl man göra något, alla andra gör ju massor med utflykter.


För att bota min helgångest och förhindra någon annan gjorde vi en sommaraktivitetsburk. I den fyllde vi med massor med ställen man kan besöka som vi hittade på Norrköpings hemsida under sevärdheter. Vi drog en och då blev det Getå. Nästa gång vi känner att vi vill göra något, så får vi dra en ny lapp:)Getåravinen.

Sköldpaddan Otto

jag vet inte hur många Africa flower blommor jag har gjort utan att det har blivit något färdigt utav det. Jag har virkat och repat upp, virkat och repat upp gång på gång känns det som utan att egentligen vet vad jag vill göra eller jag vill egentligen göra allt fint man kan göra med dessa blommor. Till slut blev det sköldpaddan Ottos mönster jag gjorde. jag frivirkade svans och huvudet. Ganska nöjd är jag iaf. Söt blev den.

Garn Svarta fåret tilda garn.
stoppingen från en gammal kudde.
ögonen är plastögon från panduro


Måndag

Jag försökte att blogga ett inlägg om helgen. Hur vi var i Stockholm, ute på landet och fixade Kom hem o va på klimatriksdag. Men bloggs app var inte med med som vanligt. Det är svårt att blogga när mobilen inte vill som en själv vill och när man aldrig sitter vid en dator.

Helgen var iaf underbar:) dags att drock upp kaffet och bege sig till jobbet. Första dagen på sommarschemat. Vi hörs:)

Vi lagar mat:)
söndags..I söndags fick vi låna en bil av Hannes arbetskamrat så att vi kunde åka upp till Hannes systerson o fira att han fyllde 12! Tänk om man kunde ha en bil. Tänk vilka roliga dagsutflykter man lättare kunde göra då. Men ack vilka kostnade det innebär att ha bil. Får se hur det blir nästa år när jag är färdigutbildad och har ett jobb. Så länge får jag drömma mig vidare om livet med en bil...

RSS 2.0