Time flies by. . .

November, November, åh du November du är dock bara en liten vindpust.
Tiden bara flyger förbi och jag hinner inte ens reagera att dagen är över.
Upp väldigt tidigt på morgonen för att gå till campus och  är där till sent på eftermiddagen,
Kommer hem och är helt slut huvudet, äter middag, tittar lite på tv och går och lägger mig.
Så går varje dag i ett och jag hinner inte ens reagera att ens november har varit här? 
Alldelse för mycket i skolan och det är alldelse för mycket att göra, tiden räcker inte till. 
 
 
Bild från en Halloweenfest.

Onsdag

Idag har jag varit och träffat hälsocoachen igen. 

Nergång med 2 hg och 1 cm i midja efter en vecka. Jag kanske inte nöjd över mina reslutat. Efterallt jag har inte varit så stenhård med ätande, den tomma pepparkaksburken från igår säger väl allt.

Men efter att ha varit hos denna kvinna känner jag min inte så motiverad som jag gjorde när jag gick till livsstilsenheten i Vimmerby. Den kvinnan i Vimmerby var mycket mer motiverande, den här kvinnan är helt tvärtom.

Det känns som om hon kollar på en helt dömande och det känns som man blir mer ner med mig själv efter det. Dock vet jag att det nog kommer löna sig i slutet eftersom jag ska gå och väga mig och väga mig hos någon annan kommer det ju känna att man vill vissa reslutat.

Även om det kanske inte syns nu på vågen så vet jag att jag jobbar hårt för att blir både starkar och bli smalare, träningsvärken i rumpa och lår säger allt.


Uppdatering.

Helt order från Vimmerby (hemstaden) så borde jag blogga lite mer.
Så jag kör väl en snabbuppdatering!;)
Livet i Norrköping är bra, just nu är det bara väldigt mycket för mig att göra på förskollärarprogrammet. Vi har nyss börjat en ny kurs som handlar om matematik som är väldigt intressant!:)
 
Har även varit hos en sjukgymnast för att få hjälp med min rygg. Så nu har jag fått några övningar jag ska jobba med i någon månad. Träningen har jag också kommit igång med, har fått en gyminstruktion så nu är det bara att köra! Har nämligen även börjat gå hos en hälsocoatch som ska hjälpa mig att gå ner i vikt igen.
Innan jag flyttade till Norrköping hade jag gått ner 15 kg och på det året jag har bott här har jag gått upp 7 kg av de 15. Så nu är det bara att börja på ny kula. MItt mål med träning är inte att bli smal utan att bli stark så jag kommer att orka det krävande jobb jag kommer att ha i framtiden. För att vara förskollärare är väldigt krävande för kroppen när man är nere på golvet och jobbar.
 
Så nu är frågan ska jag forsätta att bligga som jag har gjort med nya skaer jag har skapat eller ska jag skriva mer om små saker som händer i mitt liv:)
 
 
Så här kommer mina kvällar att se ut nu i framtiden:)

reflexjag har virkat en reflex:)
idéen har jag fått från mestvirkat.blogspot.com.


åka nog göra några fler reflexer:)

RSS 2.0