Sommarlov...

Just nu består mitt sommarlov att jag jobbat konstant. Och jobbar jag inte så sitter jag förmodligen hemma i soffan och virkar på mormorsrutorfilten och kollar på första sänsongen av Grimm. Så mitt liv är inte så fruktansvärt spännande just nu. Visst jag hade en vecka semester med pojkvännen här nere i Vimmerby. Och någon dag skulle jag kan kunna blogga om det, om ni vill, vill ni det? Men just nu, just nu vill jag nog bara se ett till avsnitt av Grimm:)

blåbär

De senaste dagarna när jag har varit ledig har jag gett mig ut i skogen då och då en timme bara och plockat lite av de goda blåbär som finns:)


 
 
Och de har passat jätte bra att ha i a-filen på morgonen:)
 
 
Måste ge mig ut och plocka mer så jag kan kan göra paj med:)
 
 

Bänken

Här är då bänken jag köpte idag på en loppissida på Facebook. Bilden är lånad därifrån. Har tänk som sagt att ha den som tvbänk! Längtar så fruktansvärt efter att få flytta in i våran nya lägenhet. Att få inreda och pyssla och äntligen få slippa vara så långt bort från pojkvän. Bara 37 dagar kvar nu<3

Sol och bad!

 
Idag har jag varit och badat för första gången i Småland. Doppade mig i skärgården men annat är det i en Smålänsk sjö.Vilket lugn, men kallt var det! Nu ska jag iväg och kolla på en eventuell tvbänk till pojkvän och min bilvande lägenhet. Bild kommer om jag köper den:)

Några bilder från Instgram.


Förra veckan så var jag ju i Stockholm hos min fina pojkvän och vi hade lite semester tillsammans.
Här har vi lite bilder från Instagram, för hittar ni under namnet stellaruns för att se fler bilder.
 
 
 
På midsommardagen när jag kom upp gick vi direkt till Rålambshovparken och möte upp min suster som fyllde år och hade piknik tillsammans. Var verkligen jättetrevligt och mysigt. 
 
 
 
 
På midsommardagen var vi i Tumba hos kompisar till pojkvän, vi grillade och spelade kub.
 
 
I början av veckan slappade vi bara.Och kollade runt på saker som vi måste köpa till våran lägenhet. Så det var Ikea och andra affärer. Vi spelade biljard i heron city när vi väntade på att bion skulle börja. Vart Snow White and the Huntsmen, hur bra som helst. 
 
 
Vi var brukar vara ute och gå eller springa, pojkvän och jag. Och på en promenad såg vi två älgar:)
 
 
Sen var det ut i Skärgården till pojkvännens mormor och morfar som har ett lantställe på Djurö:) Hur mysigt som helst. Vi hjälpte till att underhålla genom att städa pojken och klippa gräs:)
 
 
Så klart vart det mycket forboll denna vecka.
 
Mys i poolen:)
 
 
Innan jag åkte hem vart det grönan:)
 
Jag är så himla lyckligt så att jag lite stör mig på själv. Inte trodde jag att jag skulle hitta en karl som skulle göra mig så här glad. Det känns så bra när det är verkligen rätt<3
 
 

Färdigläst

 
Jag erkänner, jag läser inte alls mycket böcker som jag skulle vilja göra.
Denna bok började jag till och med förra sommaren. Men jag har på mitt första år på universitet inte hunnit att läsa mågra andra böcker än de jag har blivit tilldelat. Men nu i sommar hoppade jag in i den igen. OCH GUD SÅ BRA! Jag har liksom inte kunna släppa den. 
 
Kort och gott handlade om en kvinna vars mamma, pappa och bror förvannspårlöst när hon var 14 och nu 25 år senare efter har varit med ett tvprogram händer massor med lustigt för henne och hennes familj som hon har skaffat sig. 
 
Jag gillade den väldigt mycket. Men nu ska någon av mina vänner få den tänkte jag. Varför ha kvar en bok man har läst, jag är nog inte en sådan människa som läser samma bok två gånger. Så mina vänner, först i kvarn;) Den finns nu i Vimmerby men kommer nog tas med till Norrköping om ingen tar den. Och Therese, om du vill kan jag skicka den till dig i Norge, så du inte glömmer bort svenskan:) 

RSS 2.0