Helgen...

har varit lugnt och skön:) Precis som helger ska vara.
Igår var det mellomys här hemma hos oss med drinkar.
Idag har jag och pojkvän umgås med vänner i skolan. Promenerat runt och tagit en fika:)
 
Imorgon är första dagen på två veckors praktik:) Innan det ska jag nog fortsätta arbeta på mina ugglor som jag hittat mönstret från Kungens och majkis blogg:)

Veckan...

Livet här i Norrköping går fort. Jag inte inte ens reflektera att det har blivit en ny vecka fören det är helg igen.
Denna vecka har det verkligen varit full rulle. Massor av plugg och jobb. Så mycket att jag inte hann att gå på Stickcafé som jag brukar göra en gång i veckan med några främlingar:) Kul att bli inspirerad av folk som kan mer än vad man själv kan. Men som tur var hade min vän Lisa en spontan syjunta så att jag fick virka lite:) Det blev ett kycklingben. Ska försöka samla lite leksaksmat, till framtida barn och barnbarn eller till mina vänners framtida barn. Eller varför inte till mina framtida förskolebarn? Kul och snabb är det iaf.
Mönstre hittar jag på http://kungenomajkis.blogspot.se/ , jag bara älskar den bloggen!:)
 
 
Har även virkat lite popcorn från samma blogg för länge sen.

Lördag igen..

Denna lördag spenderar jag på campuset bibliotek och försöker skriva på ett papper som ska in på måndag. Det går inte så bra för mig som jag vill men något får jag gjort. Känner att jag behöver helg, vilket jag kommer att få om några timmar. Då blir det lärarsittning och kärleksfest hela natten lång.

Lördagmorgon

och jag vaknar klockan sju på morgonen. Inte det man vill på en lördag. Men jag gick och la mig ganska tidigt både torsdag och fredag så det är nog inte oväntat. Det är så att jag har blivit med i Vikariebanken här i Norrköping och i torsdag började jag jobba ute i Skärblacka som ligger utanför Norrköping. Och igår var jag en heldag i Svärtinge som också ligger utanför. Och när man inte är van att jobba utan att bara läsa böcker så tar det på krafterna:)
 
Snart ska jag ska åka iväg till plantagen för att handla lite så att jag kan plantera. Tänkte att i sommar ska jag få lie egna tomater:) Vi får se om jag lyckas:)
 

RSS 2.0