pust och stön

Vilken dag det har varit i Ullared och inte är den slut än, vägen hem är kvar. Men kåren har vi fått följa åka till Ullared för julklappsshopping. Vet inte om det blev så mycket julklappar och inte så mycket handlat heller för den delen men lite blev det allt. Det var bara så mycket folk att man inte orkade allt där inne.
Men hag är glad att jag kom dit. Hannes är mindre gladare, det var inte hans kopp te!


hmmja de var ett tag sen jag var på friskia och tränade men som tur har jag hållit upp med annan träning. Förra vecka så simmade jag till exempel:) Jag har tänkt ett tag att jag inte ville träna på friskis eftersom jag inte gillade. Men har inte riktigt tagit tag i att skaffa någon annanstans. Men idag insåg jag att jag ska träna där min vän Lisa tränar. Hon ser alltid till att vi tränar och jag tränar bbra med henne. Bäst att tar vara på det!:)

Ska måla hela världen...Eller bara en hylla. Hittade en vit hylla på erikshjälpen som får lite upppiffning. Tanken är att den ska komma upp vid mitt skrivbord som är min pysselhörna. Jag tänker att jag då att vi slipper ha alla pysselgrejer på skrivbordet och jag kommer att lätt se mina saker. Tror ni som jag att detta kommer göra så jag får ett finare hem?;) haha vi får se hur det bli med den saken.

redan onsdag?!

I mitt liv just nu så springer dagarna och timmarna i från mig. Redan i måndag kändes det som om att den nya veckan var slut. Jag liksom hänger inte med

I söndagskväll var vi och såg föreställningen en skam för Sverige med Soran Ismail och Magnus Betnér. Hur bra som helst. Soran är en klok människaFörväningsfulla innan det ska börja. Innan var vi och god mat på Bulters:)

Annars har det inte hänt så mycket mer i mitt liv förutom praktiken. Lite pyssel såsom julkort och lite virkning har det också hunnit med. Med det har jag glömt att ta kort på. Kanske en annan dag. Har även bakat idag till pedagogerna på förskolan som tack för att de är ett sånt toppen gäng♥ kommer sakna dom. Tur så har jag redan blivit inbokat på ett jobbpass där :)

God natt:)

Nov. 16, 2013

Det borde vara något fel på mig. En 25årig ska inre somna kl halv 9 en fredag för att sen vakna innan köockan sex utan att kunna spmna om?! Det känns som tanten i mig börjar ta över mig.

Äntligen helg!Både min huvud och kropp känner att denna helg verkligen behövs nu. Är helt slut. Tyvärr kommer inte huvud få vila eftersom jag måste plugga. Men så är det, ingen rast igen vila. Nu är det bara en vecka kvar på min praktik, sen kommer jag inte ha praktik fören jag ska skriva examensarbete. Tiden går fort.

Halva helgen kommer jag att få vara gräsänka eftersom Hannes ska hem och umgås med sin far:) Så jag får roa mig själv. Inte så svårt då helgen är redan planerad av massor med pyssel och mys med mina ljus. Bästa av allt är att jag kommer avsluta helgen med att gå på en föreställning en skam för Sverige med Soran Ismail och Betner.

Nov. 12, 2013Vilken morgon jag hade idag. inte ett dugg kul. Inte var det roligt på praktiken idag. Det var bara att inse att man mådde för dåligt att vara där, så jag fick åka hem och sova lite istället.På praktiken går det bra och jag trivs att vara på småbarn. Vilka underbara varlser de är. I veckan som har varit har vi gjort bilar av toarullar och klippt ut små figurer av de själva som man stoppa i så att de kan åka runt. Vi har även "rita" med leksaksbilar. Alltså doppat de i färg och åkt runt för att se vad för spår de lämnar.

Jag trivs med min vardag, trots att jag inte mår så bra idag. Hänger med i skolan (fii godkänt på flrra rapporten), har härliga vänner, underbar sambo och roliga hobby jag kan sysselsätta mig med:)

Nu fortsätter väntan efter någon förpackning jag kan göra ljus i. Återbruk is the shit!

Tills nästa gång...

måndagsångest, eller?

är det här jag känner måndagsångest? Jag vill verkligen inte att denna dag ska ta slut eller helgen. Jag känner mig helt slut och det känns inte som att denna helg har gjort sitt ned att ladda upp betterierna hos mig.
Kan ha med denna dag att göra med, fars dag. Jag tänker mycket på min pappa, som gick bort i cancer för 8 år sen. Tänker på allt han har missat och kommer att missa. Såsom första barnbarnet som min syster väntar eller som att ha träffat min fina Hannes och så mycket mer.
Jag tänker även mycket på mammas särbo som vi förlorade även till cancern i somras. Fina Börje♥ Båda två var alldeles för unga för att ha lämnat oss.
Båda mina fadergestaltningar borta och så det finns igen för mig att fira idag. Så udag när jag tänker mina ljus så tänker jag på er. Jag tänker på er och firar dagen med att äta en bakelse och skänka lite pengar till cancerfondern.

Nu ska jag fortsätta med min måndagsångest och hoppas på att det snart igen blir helg:)

//Stella

Helgen.

I helgen var det dop som stod på vårat schema. Såi lördags åkte vi ner till Vimmerby för att samtidigt passa på att umgås med gamla fina goa vänner ♥ Det blev fika hos Bella och Daniel där alla samlades.


Bella ska inom en snar framtid få en liten hon med. Så det var väl läge för att hon skulld få en present. Hon fick en tuttmössa som jag hade virkat och ett par leggings som jag hade sytt.Vi träffade senare på Veronica och hennes familj. Det gäller att passa på träffa alla när man är hemma:)

På söndag var det dop i Pelarna kyrka. En jättefin kyrka. Har ni vägarna förbi tycker jag verkligen att ni ska titta in:) Dopet var verkligen jättefin:)


Daniel, Bella och jag.Robin, Julia och Emma. Julia var det jättelänge sen vi sågs och det var helkul att se henne igen:)Filip, Sanna och Petter:)


Den jättegoda tårtan.


Nu måste jag göra mig ordning för för första dagen på min nya period med tre veckors praktik.

/Stella


RSS 2.0