Förvaring

Min vän Ulla vill ha en dörrförvaring. Först hade hon tänkt köpa det på Ikea.
Men varför åka några mil när man kan sy. Så jag frestylade och apade efter den jag har hemma.
Jag är rätt nöjd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Stella Rún

pärlor, pärlor och mer pärlor

 
 
 
pysslig som jag är kan jag inte hålla mig till en hobby utan måste hålla på med allt. Det senaste är att pärla.
Och när man har pärlat klart kan man limma fast dom på kort så blir det fina födelsedagskort och julkort:)
Äpplen som kan hänga i granen senare:)
Har gjort en ingen reklamskylt
 
Och en välkommens skylt
 
 
 
En uggla som är med oss i sovrummet.
 

min älskade♥Min fina kille Hannes åkte i måndags upp till Stockholm för att senare åka vidare till Spanien för att vandra pilgrimsleden. Han ska vara bort i nästa 3 veckor och det känns väldigt tomt.
Jag kan inte sova ordentligt. På något sätt känns det som jag ska försova mig när han inte är hemma.

I måndagskväll var jag på stickcafe, igår var jag på syjunta och idag ska jag träna. så jag har fullt upp på kvällarna. Men vad händer när jag inte har det och märker att han inte är hemma? Suck jag hoppas tiden går fort.Min fina bästa vän, min älskade sambo♥

Sep. 24, 2013

I lördags åkte jag och Hannes ner till min hemstad för en snabbvisit. Min morbror med son och respektive från Island skulle komma över från Danmark för en dag och hälsa på. Mina systrar skulle också ner med sina respektive så det var fullt hos mamma. Som tur var ställde min fina vän Bella upp med sovplatser till oss.

mamma och ena syster.andra syster med sambo.Morbro och kusin.

Kul att träffa släkt. Det händer inte så ofta och ännu roligare var det att öva på isländskan. Vi har nu bestämt att vi ska åka över till Island nästa sommar. Så nu är det bara att spara pengar så att man kan följa med. Skulle vara så kul att visa min sambo Hannes vart min rötter kommer ifrån.

/Stella


Lever i färgeriet...

 
Jag blir galen. I en vecka har jag levt i skolan. Eller rättare jag levt i färgerit, en stor lässal.
Jag kämpar med min essä. Något jag inte skrivit innan utan det alltid varit vetenskapliga texter så det känns bara som jag flumar i väg. Men det blir säkert bra. Annars får jag bara helt enkelt komplettera.

Gårdagen

var en skön dag. Vii tog det mest lugnt och strosade omkring och såg de mesta av sevärdheterna här.Jag vid soviet union memorial.

Idag är sista dagen här och målet är väl lite shopping. Än så länge är det bara Hannes som har shoppat.


///Stella

frukostbuffé

Nu sitter vi och äter frukost och leker med telefoner. Det är nämligen bara i restaurangen vi har tillgång till internet.

Efter en lång dag igår med alldelse för lite sömn känner vi oss nu utvilade när vi tog en tidigt kväll igår.

Idag blir det att gå och se på alla sevärdheter och leta rätt på en bankomat. Eftersom ingen här i Tyskland verkar ta Mastercard så börjar det bli lågt med kontanter så det blir dagens upodrag att lösa.


bild från igår från muren.

Berlin so far...

Vi kom fram väldigt tidigt till hotellet och fick inte checka in fören sex timmar efter. så bestämde oss för att kolla läget omkring. Hannes fick vara kartläsare och det var en välig promenad vi tog innan vi hittade något mysigt som var öppet som kunde ge oss något att äta.

jag tog en frukostmeny:)

vi har gått en massa idag i Kreuzberg och kollat på graffiti.
Till slut hamnade vi muren och East side gallery och tittade på masdor fina målningar de har gjort på den.


Intryck som jag har av Berlin just nu; det luktar inte så gott, är skräpigt, fullt med vilar som kör som galningar, massor av hundar som inte går i koppel. Men med massor av fint graffiti. Jag har då inte fastnat än för staden men jag har ju bara varut här knappt en dag:)

God morgon världen! :)Medans ni andra kanske fortfarande sover har jag varit vaken sen 2.
Just nu sitter jag på Starbuck på Arlanda och väntar på vårt plan som ska ta oss till Berlin. I vecka har jag varit väldigt nervös för denna resa. Förmodligen för att jag inte är en van resare men nu sitter jag här på flygplatsen, lugn som en filbunke och väldigt glad att de inte slängde min virknål!:) Att virka på planet kanske lugnar min flygrädsla.

//Stella


baka med plommon

Idag har jag bakat av plommon vi har plockat i svärfar trädgård. Den trädgården alltså, jag önskar när jag blir stor att jag också har en fruktträdgård:)Plommonkaka hittar bi receptet här http://www.kokaihop.se/recept/enkel-plommonkaka-2och chokladmuffins med plommon hittar ni här http://kakjuntan.wordpress.com/2012/07/31/chokladmuffins-med-plommon-2/

tjejmilen 2013Jag gjorde det, jag nästan joggade en mil. (det var väl 2 km jag gick). Men jag höll en joggandetempo i nästan i en mil.
Jag är stolt över mig själv. Stolt att jag tog det på 1, 34 h när jag var som otränad som jag är. Har inte hållt uppe med att jogga. Men jag känner mig peppad över att nästa år när jag springer en mil, då ska jag slå det!:)

RSS 2.0