Måndag.

Hittills har det inte varit någon dåligt måndag, trots att det flesta har åkt hemhem.:)
Har haft en rörelseverkstad kopplat till matematik på morgonen. Där vi fick lära oss lite övningar. Sen nu eftermiddagen hade vi litteraturseminarium. Vi var så få som kom på det att vi bestämde tillsammans med läraren att sitta i korridoren i sofforna istället för ett klassrum. Mysigaste seminarium jag har haft:)
Och snart kommer Elin och Ulricka över på lite mat. En bra måndag helt enkelt:)

Kommentarer
Postat av: sanna

Seriöst stella? Vad spelar det för roll om jag säger dagis eller förskola, same shit different name! Om jag nu vill säga det låt mig. Inte hörde jag dig säga förskola innan du började plugga till det!

Svar: Det kan mycket väl vara så att jag inte sa så när jag inte pluggade till det. Men nu har jag lärt mig att det inte är alls samma sak dagis och förskola. Jag har blivit upplys eller hjärntvättad avgör själv, Fortsätt du säga det :) men jag kommer nog då alltid påpeka det:) Vi får väl helt enkelt acceptera våra olikheter. Men jag tog åt mig väldigt när du skrev så, kände som du bara vill provocera. Men jag kan ha tagit det fel, har varit väldigt hormonell på senaste. Hoppas vi kan lägga detta bakom nu. Puss
Stella

2012-12-18 @ 20:20:05
URL: http://makemedangerous.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0