helgen!:)

I helge som sagt kom svärfar på besök. Vi hängde väl mest och slappade alla tre. På lördagen dock såg vi när Hannes spelade match och sen gick vi ut och åt en gudomlig god trerätters på pappa grappa! Jag rekommenderar verklige de stället om ni inte ha ätit där förr.
Besök!

Nu är svärfar på besök!:) och jag är så trött, jag vill bara sova. Jobb+steppasset var den dödlig kombination för mig.

Annars har jag börjar på två nya projekt denna vecka. En väst till mig själv och en klänning till någon liten:)

Lyxfrukost på en tisdag?!Ja det var det värsta vad jag lyxar till det. Men frukost är ju som man brukar säga det viktigaste målet på dagen. På helgerna brukar jag lyxa till det men inte vardagar. Men idag!
Här blir det bananpannkaka med frukt och kvarg. En grapefrukt, grönt te och lite flingor:) mums:)
uppdatering; alldeles för mycket frukost. Nu är jag för mätt och då åt jag inte upp allt.

som min mamma brukar säga:

Jag kan verkligen inte leta. För ett tag sedan så trodde jag att både min vantar var borta. Ja jag letade, trodde jag.

För ett tag sen hittade jag ena paret och i helgen hittade sambon de andra paret när han städade. Och jag som fick vantar i julklapp för att de var borta. Men man kan väl inte ha för många vantar? Jag kan ju vara dålig på att leta någon annan dag igen.

Retroporslinträsket

Ja även jag har nu hamnat där. Hur hände det egentligen? Visst i flera år har jag gått och suktat efter allt snyggt porlin som finns. Tänkt ja om man ska samla måste man ju bestämma sig vad för mönster man ska samla på. Har varit för snål, har varit för lat för att leta.

Men nu, nu har vi kommit i gång. För man behöver ju inte bara ha ett sort mönster. Man kan ju faktiskt bland och så fick det bli. Och så mycket lättare det blev att hitta porslin då. Plus att kära sambo också blivit intresserad underlättar föt den delen med. Ja vilket ha lett till att vi har fått en liten fin samling:)


smide från Upsala-Ekeby Gefle


Smide, Atos, Rea och Atoll alla från Upsala-Ekeby GefleFint i vitrinskåpet har vi fått:)och en snygg ungform:)Jan. 15, 2014

Alltså internet, det är så mycket med dig att göra.

- man ska kolla facebook och allt vad det innebär
- kolla intagram
- uppdatera instagram
- kolla pintrest
- pinna på pintrest
- läsa bloggar
- och sen försöka uppdatera sin egen blogg?!?!

Ja det sistnämnda händer ju inte så ofta. Ändå känner jag att jag vill ha kvar min blogg. Obland har jag ju perioder och bloggar massor! :)

Men så är det ju med allt, med perioder alltså. Perioder med virkning, stickning, pyssel och allt annan hobby. Just nu är det att lägga pussel.

Vi får se om jag har kommit i en bloggperiod. Only time will tell.

RSS 2.0