Hemester!

Eftersom vi, Hannes och jag, inte har så mycket semester iår så bestämde vi oss att ha hemester (semester på hemmaplan). Vilket passar oss bra eftersom vi kan utforska Norrköping med omnejd.
 
Helgen började bra med middag med fina vänner.
 
 
Lördagen tog vi bussen till Söderköing och titta omkring. Åt glass på Smutronstället och gick upp på berget där vi kunde se hela Söderköping. Vi förälskade oss också i en konstär som heter Karl Mårtens som gör jätte fina bilder på fåglar. Men för oss var det lite safftig just nu att köpa en riktig tavla från honom. Så vi nöjde oss med att köpa två vykort som vi ramade in och det blev lika fint det:)
 
          
 
Annars så har jag fått jobba lite på en förskola och trivs verkligen i den miljön. Det är så skönt att man på gång efter gång blir beskräftad att man har valt rätt utbildning.
 
 
//stella
 
 
 

Snart snart snart!

Nu är jag inne på min näst sista arbetsdag i Vimmerby sen blir det vidare till Stockholm där jag äntligen får träffa min älskade igen. Sen blir det att få åka hem. Jag verkligen längtar, längtar så jag spricker efter min kille, min säng, min soffa, mina plantor, min tv, mitt kök och mitt kylskåp.

Självplock av jordgubbar i Fivelstad

I söndag åkte jag och Hannes till Fivelstad för att plocka jordgubbar med några vänner. 
Det var riktigt kul och vi fick ihop 8 lite för 120 kr, alltså 15 kr liter:)

 
Så måndagen när jag var ledig och Hannes var på jobbet så bakade jag:) Det vart en jordgubbstårta, jordgubbspaj, jordgubbsmuffins och jag gjorde sylt för första gången. Det var riktigt kul:)
 


Nu har jag åkt tillbaka till Vimmerby för att jobba mina två veckor och med mig tog jag bärplockaren och stövlarna. Förhoppningsvis får jag ihop så mycket blåbär att jag kan göra sylt på det med:)
 

Vimmerby

Nu sitter jag här igen, på mitt gamla jobb i min hemstad och ska jobba i tre veckor.
Förra sommaren sa jag att det var absolut den sista sommaren jag jobbade här. Men man ska ju aldrig säga aldrig.
Saknar redan min sambo som är hemma och jobbar själv. Men jag får hålla mig sysselsatt så ska nog dessa veckor gå fort:)
 
Sitter och fundera på vad nästa stick/virka projekt ska bli. Några förslag?
Har ni förresten några blogg förslag som handlar om att sy? Tipsa mig gärna:)

RSS 2.0